Divizii


Divizia de IT

Divizia de IT și Grafică realizează afișe, pliante, fly-ere, broșuri și alte materiale necesare pentru campanii sau evenimente ce se desfășoară, de asemenea se ocupă de administrarea paginii de Facebook și
site-ului de ASMO.Hoștea Diana
Director la Divizie de IT și Grafică

Divizia PR

Divizia de PR a luat naștere din dorința de a crește vizibilitatea și imaginea asociației. Ne dorim ca prin creativitate și metode inovative de comunicare și promovare să aducem mai aproape de studenți activitatea și proiectele din cadrul asociației. Toate acestea pentru beneficiul comun al organizației și ai studenților.
Divizia de PR lucrează în colaborare cu Divizia de IT, astfel încât expunerea și transmiterea informației să fie cât mai clară, concisă și prezentabilă.

Marina Țărău
Director la Divizia PRDivizia Fundraising

Această divizie a fost înființată datorită necesității de a avea un fond al asociației care să susțină desfășurarea activităților demarate pe parcursul anului. Divizia are rolul de a redacta cereri de finanțare și proiecte care să justifice necesitatea fondurilor. Totodată, are scopul de a intra în contact cu potențialii sponsori ce pot sprijini asociația în derularea inițiativelor.
Curtu Viviana
Director la Divizia Fundraising


Divizia de Entertainment

Divizia de entertainment este responsabilă de organizarea activităților care să soldificice și să întrețină o bună comunicare între membrii asociației, atât în mediul online, cât și fizic și organizează diverse activități cu scopul de a ajuta membrii asociației să socializeze între ei pentru a forma un grup compact.Ioana Bărcăuan
Director la Divizia de Entertainment
Divizia de Logistică

Divizia de logistică asigură necesarul de materiale precum kituri de training, laptop-uri, proiectoare, mape, pixuri în cadrul activităților ASMO.
Bocor Maria
Director la Divizia de Logistică
Divizia de Training

Divizia de Training are ca scop instruirea membrilor săi în vederea dezvoltării și dobândirii de noi cunoștințe, abilități și aptitudini prin intermediul training-urilor. Acestea reprezintă modalități interactive de învățare, ce îmbină teoria cu exerciții, aplicații și simulări în vederea creării unui cadru cât mai relaxant și plăcut participanților.


Daragiu Vlad
Director la Divizia de Training

Adresă 

P-ța 1 Decembrie, 10, Oradea, Bihor


Contact

Email: asmosecretariat@gmail.com

    Feedback

    Vă rugăm să ne trimiteți ideile dvs., rapoarte de erori, sugestii! Orice feedback ar fi apreciat.